ŽIJETE TO, NA CO MYSLÍTE

 

Jmenuji se Petra Irma Strnadlová

Možná Vás zajímá jak jsem  se dostala k této práci? Doslova čarování se věnuji už od pradávna, přesněji řečeno již v minulých životech jsem si s tím "zahrávala" a dnes, v tomto životě se mi zpočátku má záliba stala koníčkem a později i zaměstnáním...

Pro Vás, kteří potřebujete znát data se pohybuji na této planetě od roku 1969 a profesně od roku 2003.

...... Při mém rozvodu jsem zjistila, že i člověk, který je úplně na dně se nemusí bát změny.....Bolesti, které zrovna prožíváme nemusí vždycky znamenat "konec světa", ale díky nim se můžeme posunout kupředu. Zprvu bezvýchodné situace nás přivedou k daleko lepším zítřkům... Díky životním překážkám a bolestem se nakonec můžeme dostat do daleko lepších dnů a důležité je, si " v lepších dnech" uvědomit co jsme prožili a vpodstatě děkovat Bohu kam nás směruje a vidět, že bolesti minulých dnů nás posouvají kupředu a k lepšímu prožití života..... jen rozjímejte, vnímejte a ŽIJTE!

Protože vím, že v takových situacích jsme málokdo tak silní, že si dokážeme říct "děkuji Bože, zítra bude líp...." jsem tu pro Vás já, abych Vám napomohla najít cestu, porozumnění a klid v duši. Dále pomohla pochopit co se momentálně děje a pomocí karet najít řešení. VĚŘTE, ŽE PRO KAŽDÉHO EXISTUJE!!

Svým životem mohu sama potvrdit, že vše zlé je pro něco dobré... držím se hesla "žiji to, na co myslím" !!!  A díky tomu mám dnes čtyři děti, skvělého muže, velký dům, šťasný život a hlavně super práci!

To kde jsem dnes, musím poděkovat všem svým dětem, který mě vyškolili a naučili mě vnímat věci mezi Nebem a Zemí.  Starší dva synové  z prvního manželství, kdy mi ukazovali svým zlobením a věčnými nemocemi, že nežiju v ideálním vztahu. Oba byli alergičtí, i když každý jinak. Už tenkrát mi ukazovali, že ty nemoce jsou moje. I já sama trpěla zdravotními potížemi. Už tenkrát jsem syny podvědomě neléčila klasickýma lékama, ale vyhledávala alternativu. Kluci se po rozvodu okamžitě uzdravili a taky sklidnili. Protože jsem se sklidnila hlavně já. Samozřejmě byli tímto vztahem "poznamenaní". Vytvořili si určité bloky, s kterými jim dnes mohu (na oplátku) pomoci. Vdala jsem se podruhé a narodil se nám třetí syn.(INDIGOVÝ). Okamžitě jsem poznala, že je jiný. Nešlo mu poručit.  Díval se na nás jinak. Dospěle. Dnes vím, že tyto děti nás učí být opravdovou autoritou, ne tou na kterou si hrajeme, kde používáme moc ( rodiče, učitele apod. )Tam narazíme. Tyto děti učí, že jsme si všichni rovni a oni nás změní ! Jsou nevychovatelní, ale úžasní kamarádi. Učí nás být sami sebou, jaký jsou právě oni. Jednejme s nimi narovinu, vidí do našeho nitra. A to co nechceme, nám právě dají. Časem se nám narodila dcera. (KŘIŠŤÁLOVÁ). To je sluníčko a tyto děti učí: proboha neřešte zbytečnosti.! Žijte naplno a viďte tu krásu všude kolem sebe ! Mě osobně učí být opravdovou ženou, protože jsem měla více mužských povahových vlastností. To znamená, nemusím umět, nemusím stíhat a nemusím mít vše tipťop. Důležité je opravdově žít a radovat se. PROTO TU JSME!

S láskou a přáním lepších dnů Vaše  Petra Irma :-)