rozbor životní cesty

 
       Rozbor životní cesty - výklad karet, diagnostika karmy a zdraví
 
       Rozbor životní cesty je nejen o poznání sama sebe, ale také se můžete dozvědět vše potřebné. Třeba, kdy máte dobré období pro začátky podnikání, nebo třeba kdy je nejlepší čas dělat životní změny. Vědět, proč se vám někdy daří a máte dobré období a proč se vám náhle dařit přestane. 
 
       Výklad karet nedominuje v tom, co vás čeká v budoucnu. Každý máte svou sílu si svůj život řídit sám, jde jen hlavně o to, vědět jak.
Dozvíte se, jakou máte karmickou zátěž, aby jste si na ni mohli zapracovat. Když svou karmu znáte, okamžitě její síla slábne. Dále se můžete dozvědět, co dělat, aby se vám dařilo lépe, jaký máte životní úkol, jakou máte slabinu a na co si dát pozor. 
Také pochopit, proč máte třeba tohoto partnera vedle sebe a co vás učí vaše děti a situace. Kam vás život směruje a jaké karmické zadání si máte plnit. Když člověk neví, padá do depresí.
 
       To se dá také zrovna využít i ve výkladu karet pro pár, kdy je fajn, aby informace vnímali oba partneři. I pokud mají mezi sebou problémy, právě je tu pro ně výklad karet a cesta poznání, kdy mnohokrát slouží lépe, než manželská poradna. Protože na vše mohou dostat odpověď, například proč to takhle je a i pro pár platí jejich společná karmická cesta životem. Časem se pak karma může proměnit v darmu. (odměna)
 
       Poznej sám sebe a svou rodinu. Nechcete znát budoucnost a přesto nevíte kudy kam? Pak je pro Vás vhodná metoda tarotová numerologie, která jde přes čísla Vašeho data narození. (pro ty, kteří nevěři a můžou si to takzvaně osahat) 
Je dobré se seznámit sám se sebou, protože jestli neznám sám sebe, nevím jakým směrem se vydat. Když znám své slabiny, svůj potenciál a své silné stránky, mohu si teprve vzít svůj život do vlastích rukou a podle toho žít. 
 
       Pro náctileté je možnost poznat sami sebe, aby mohli rozpoznat svůj potenciál a včas ho rozvíjet. I oni se můžou dozvědět, proč mají zrovna tyto rodiče nebo sourozence, aby je mohli lépe chápat. Znát svou slabinu a na co si třeba dát pozor ve vztazích. Co je tady jejich úkolem.