systematika duše

 
       Systematika duše - hlubinná regresní terapie
 
       Systematika duše je terapie, s kterou se navracíme zpátky k příčině, kde daný problém, nebo blok vzniknul. 
Při terapii si znovu vybavíte potlačené vzpomínky a události, kterým si vědomým zpracováním dokážete vyrovnat a pochopit negativní zkušenosti, kterými jste si v životě, nebo i v minulých životech prošli. Potíže mohou být potlačené na nevědomé úrovni, našim úkolem je znovu odkrýt a pochopit na úroveň vědomou. Dosud nezpracované bloky, které nám vadí si stále do žvota přitahujeme. Takové  AHA, je pochopení souvislostí, tak že jim rozumíme. Pak nám přestává problém vadit, přestaneme si ho přitahovat a může nám ze života odejít.
 
       Je důležité si uvědomit a znát nejdříve svůj vlastní prenatál.(u maminky v bříšku) Vlastní prenatál nám ovlivňuje život na 90%. Od tamtud si vše přinášíme. Při terapii si uvědomíme, jak své rodiče vnímáme, jaké mají pocity a strachy, které si vztahujeme na sebe. Pokud se stane, že dítě není nějakým rodičem přijato, bere na sebe pocity viny a začne se podvědomě, aniž by vedělo "sebetrestat".
V terapii odevzdá vše, co není jeho a tím se osvobozuje. Začíná žít svůj život.
 
       Z terapie nemusíte mít obavy. V terapii se odkryje pouze to, na co jste opravdu připraveni. Jako by jste sundali jednu slupku z cibule. Někdy jsou nutné i terapie minulými životy, ale jimi procházíme až po projití si prenatálem. Vaše duše se tak seznámí s touto metodou, a jak si vybavujete prenatál, (také si ho na vědomé úrovni nepamatujete), tak je to stejné s životy minulými.
I když terapie může být emoční, odcházíte odlehčení a může pro vás být i zážitkem.
 
 
 
 
       PŘED terapií a PO terapii nedoporučuji pít alkohol.